1. Home
  2. Over

Over

FAQ & Contact

Wie we zijn

In 2015 begon een team van muziekliefhebbers zich te verenigen rond één idee: de noodzaak om de ticketervaring voor concertgangers te transformeren. Met Live Booker willen we het boeken van tickets voor de grootste evenementen zo eenvoudig mogelijk maken.

Kaarten kopen om onze favoriete artiesten in concert te zien is vaak een uitdaging. Zelfs de kleinste fouten tijdens het boekingsproces kunnen fataal blijken te zijn. Voor degenen die de algemene inverkoop missen voor een belangrijk concert, zijn de resterende opties beperkt. Neem je een toevlucht tot de exorbbitante prijzen op de secundaire markt of accepteer je gewoon dat je het concert waar je het hele jaar naar hebt uitgekeken, zal missen...?

Nadat we al deze problemen hebben overwogen, hebben we ervoor gekozen om u de service te bieden die we zouden willen hebben als optie voor het boeken van concerttickets.

Bij Live Booker hebben we een vriendelijk klantenserviceteam dat beschikbaar is om al uw vragen te beantwoorden. Hun missie is om op alle mogelijke manieren van hulp te zijn om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke boekingservaring krijgt.

U hoeft niet in de rij te staan, het is niet nodig om voor uw computer te stressen omdat de evenementpagina weigert te laden en u zich absoluut geen zorgen hoeft te maken dat u naar het evenement zult gaan om erachter te komen dat uw tickets nep zijn.

Als u van Live Booker houdt, kunt u meer te weten komen over onze andere projecten op maestro-corporation.com